O nama

Web platforma #TEGLA BAZAR je jedinstvena on line zajednica (zadruga) čiji je cilj da okupi što veći broj malih proizvođača iz cele Srbije na jednom mestu pružajući im efikasan kanal za promociju i prodaju svojih proizvoda, dok korisnicima obezbeđuje sigurnu kupovinu putem on line marketa bogate ponude najraznovrsnijih domaćih proizvoda od voća i povrća kao i mesnih i mlečnih prerađevina kontrolisanog kvaliteta.

#TEGLA BAZAR će u početku funkcionisati isključivo kao platforma za promociju malih proizvođača sa tendencijom da u budućnosti postane on line platforma za prodaju, međusobnu saradnju i osvajanje novih tržišta. Pored ulistavanja svih proizvođača iz opština širom Srbije, platforma će služiti i kao interaktivni portal za razmenu recepata, iskustava i dobre poslovne prakse.

Ideja je proistekla iz prethodno uspešno pozicioniranog projekta ”Izađi mi na teglu“ kao dalji razvoj projekta i valorizacije ranije postignutih rezultata sa krajnjim ciljem kreiranja održivog sistema radi unapređenja projekta, a kroz uvođenje procesa edukacije, sertifikacije i digitalizacije poslovanja malih proizvođača domaćih proizvoda iz cele Srbije.

Projekat je podržan od strane Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Privredne komore Srbije.